hu

Hírek, újdonságok

  Aktuális információkért figyelje Facebook hírfolyamunkat is: fb.com/drvasvari

Nem halasztható problémák esetén kérem hívjanak telefonon 06-20-515-8111.
Pl. hirtelen fellépő fülfájdalom, hirtelen kialakult füldugulás, halláscsökkenés. Telefonos konzultáció és néhány kérdés tisztázása után a sürgős eseteket természetesen továbbra is személyesen megnézem. Vizsgálatra felnőtt egyedül érkezzen, gyermek max 1 kísérővel, többiek...

A koronavírus-járvány egyik fő veszélytényezője a zsúfoltság. Mivel úgy érzem, a munkámra szükség van, nem fogok bezárni vagy távgyógyításra átállni. Azonban bizonyos változtatásokat kell eszközölni.
Tekintettel arra, hogy rendelőnkben kicsi a váróhelység, el fogjuk kerülni, hogy egyszerre többen összegyűljenek. Ezt csak úgy érhetjük el, ha az...

Szabadság

2020.03.12

Március 12-15-ig szabadság miatt nincs rendelés és a bejelentkezés is szünetel.

Az új koronavírus járvány okán kialakult helyzet miatt az alábbiakban kérjük együttműködésüket:

Őszi szünet

2019.10.24

2019. október 28-29-n nem lesz rendelés. Október 31-n meghosszabbított rendelés lesz.

Örömünkre szolgál, hogy logopédiai gyógypedagógiai rendelésünk tovább bővül. A szomszédos rendelőben, ugyancsak a Babits Mihály utca 12/B szám alatt immár 3 fős logopédus gyógypedagógus csapat áll rendekezésre.

Fejlesztettük az online időpontkérési oldalunk. Kérem, ha valamilyen probléma, észrevétel lenne, küldjék el email üzenetben. Köszönöm a kedves betegeknek az eddigi értékes visszajelzéseket, ezek alapján tudjuk javítani ezt a szolgáltatást.