MAGAMRÓL 

DR. VASVÁRI GERGELY PÁL

FÜL-ORR-GÉGÉSZ, FONIÁTER, ALLERGOLÓGUS SZAKORVOS

Győrben születtem és iskoláimat is itt végeztem, a Révai Miklós Gimnáziumban, később Pannonhalmán a Bencés Gimnáziumban, ahol 1998-ban érettségiztem. Édesanyám, néhai Dr. Szabó Klára Győr-Adyváros első gyermekorvosa volt 1976-1991-ig. Érettségi után a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemre nyertem felvételt. Az egyetemen a Köztársasági Ösztöndíj mellett elnyertem több külföldi tanulmányutat is, így megismerhettem Frankfurt, Graz és Heidelberg orvosi karát is.
Summa cum laude diplomáztam 2005-ben. Ekkor az ösztöndíjas munkámnak köszönhetően a heidelbergi egyetemi Fül-Orr-Gégészeti és Fej- Nyak Sebészeti Klinika akkor újonnan választott igazgatója felajánlotta, hogy szakorvosjelöltként az ő klinikáján dolgozzak. Egy napi gondolkodás után igent mondtam, azzal a tervvel, hogy egyszer majd haza is szeretnék térni a külföldön tanulással töltött hónapok után.
Ez az idő végül 12 év lett, három szakvizsgával, rengeteg szakmai és emberi tapasztalattal gazdagabban 2017-ben családommal hazatértem szülővárosomba. Magánrendelésemen állok a győriek és az ide látogatók rendelkezésére, melynek elérhetőségeit a Kapcsolat menüpont alatt találja.
Rendelőm felszerelése "német mintára és színvonalon" történt, ez biztosítja hogy a legtöbb alapvizsgálatot azonnal, fájdalom nélkül el tudjuk végezni. Ezt különösen a gyermekek kezelésénél tartom fontosnak. Feleségemmel Győrben élünk, két gyermek édesapja vagyok.

A személyes viszontlátásig üdvözlettel: