Hírek, újdonságok

 

Március 5. és 11. között rendelőnk külfüldi kongresszus és szabadság miatt zárva tart. Időpontfoglalás telefonon és az online renszeren keresztül azonban ebben az időszakban is lehetséges. Március 12-től a megszokott napokon várjuk Önöket! Addig is jó egészséget kívánuk!

Kérem a kedves betegeinket, ha 12 órán belül nem kapnak visszaigazoló emailt a foglalásról, azt email üzenetben jelezzék nekem és én személyesen fogom visszaigazolni a foglalást. A rendszer úgy tűnik, nem 100%-ig megbízható. Ezt jeleztem az üzemeltetőnek, dolgoznak a hiba elhárításán.

Fejlesztettük az online időpontkérési oldalunk. Kérem, ha valamilyen probléma, észrevétel lenne, küldjék el email üzenetben. Köszönöm a kedves betegeknek az eddigi értékes visszajelzéseket, ezek alapján tudjuk javítani ezt a szolgáltatást.

Logopédia

2018.12.03

Rendelőnk szolgáltatásai logopédiai vizsgálatokkal és kezeléssel bővülnek! Bővebb információt a "Logopédia" menüpont alatt olvashat.

Pollenhelyzet

2018.07.02

Amennyiben az IgE allergivizsgálat pozitív allergia leletet tartalmaz, javaslom, hogy tájékozódjon az aktuális pollenhelyzetről és szükség esetén tüneti kezelést alkalmazzon.

Július 3-án, 10-én és 12-én szabadság miatt nem lesz rendelés. Telefonos időpontegyeztetés ez alatt is lehetséges. Július 16-tól ismét a megszokott rendben várjuk Önöket!