#maradjotthon

2020.03.17

Kedves Páciensek!

Annak ellenére, hogy a magánorvosi rendelés teljes szüneteltetéséről eddig nem született kormányzati döntés, a napok alatt is láthatóan súlyosbodó 🦠 járványügyi helyzetre tekintettel úgy döntöttem, hogy nagymértékben korlátozom a rendelést. Csak sürgős, halaszthatatlan problémák vizsgálatát végzem. Előzetes telefonos egyeztetés szükséges!
06-20-515-8111. Teszem ezt az Önök és 🇭🇺honfitársaink biztonsága érdekében. Bízok benne, hogy döntésemet megértik és elfogadják. Egy olasz orvoskollégám szavaihoz az alábbi videóban nem kívánok egyebet hozzáfűzni, kérem hallgassák meg, feliratozva van.

A már időponttal rendelkező pácienseinket telefonon/SMS-ben/e-mailben értesítjük. Továbbra is elérhetőek leszünk, pácienseinket nem hagyjuk magukra, csak a személyes orvos-beteg találkozásokat csökkentjük minimálisra. Lehetőség lesz online konzultációra is, vagy kérdéseiket e-mailben feltehetik. Időmhöz mérten igyekszem szakszerű tanácsokkal ellátni Önöket, segíteni átvészelni ezt a mindannyiunk számára új, szokatlan és nehéz heteket. Itt az oldalon csak hiteles, elgondolkodtató és humor esetén is igényes tartalmat fogok megosztani. Kövessék az oldalt, ami hasznos, bátran osszák meg ismerőseikkel is.

Amint a járványügyi helyzet megengedi, rendeléseinket a megszokott módon folytatjuk. Ennek időpontjáról idejében tájékoztatni fogom Önöket. Addigis töltsék hasznosan az időt szeretteikkel. Én olaszul 🇮🇹 szeretnék tanulni. Sőt, bevállalom, hogy olaszul fogom köszönteni Önöket egy sokkal vidámabb videóban itt az oldalamon a rendelő újraindulásakor! Aki szeretné hallani, nyomjon 👍-t!

Tisztelettel:

Dr. Vasvári Gergely Pál